1 Smelt in een braadpan de boter. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak in 2 min. bruin aan. Bestrooi het vlees met de bloem.
2 Voeg de ui, knoflook, waspeen, spekblokjes, champignons, kruidnagel en laurier toe en bak nog 3 min.
3 Voeg de wijn en wijnazijn toe en breng aan de kook. Voeg het bouillontablet met het water toe en breng weer aan de kook. Kook 5 min.
4 Draai het vuur laag. Dek de pan af met een deksel en stoof het vlees in 1,5 uur zachtjes gaar. Roer af en toe goed en voeg extra bouillon of water toe als het vlees niet meer bedekt is.
5 Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Verwijder de kruidnagel en laurier uit de pan. Verdeel de aardappelen met het stoofvlees over de borden. Serveer met de broccoli.