1 Verhit de olie in een pan met een dikke bodem. Bak de paprikareepjes ca. 5 min. Schep de tijm, de zuurkool, 2 el crème fraîche en ½ dl wijn er doorheen. Laat het afgedekt 10 min. stoven.
2 Leg de casselerrib per 2 plakjes iets overlappend op elkaar. Verdeel er de zuurkool over. Rol de rolletjes dwars op de naad op.
3 Verhit in een grote koekenpan de vloeibare margarine. Bak de rolletjes met de naad naar beneden in een pan ca. 3 min., halverwege keren. Roer ondertussen de rest van de crème fraîche met de wijn, de mosterd, de honing en het water door elkaar.
4 Verdeel de rolletjes over de warme borden. Voeg het mosterdmengsel aan het bakvet toe en brengt het aan de kook. Breng het op smaak met zout en bind de saus met de met een beetje water losgeroerde allesbinder. Schep een beetje saus over de rolletjes en serveer de rest erbij.
Casselerrib-zuurkoolrolletjes met mosterdsaus is een recept van Jumbo