2 Klop in een vetvrije kom de eiwitten met de helft van de suiker stijf.
3 Klop in een andere kom de eidooiers met de rest van de suiker tot een romige lichtgele crème.
4 Bekleed de bodem van de bakvorm met bakpapier en vet de zijkanten in. Spatel de dooiercrème door de eiwitten en zeef het bakmeel, de maizena en de cacao erboven. Roer alles snel tot een glad beslag en vul hiermee de bakvorm. Bak de taart in het midden van de oven in 35 min. gaar.
5 Laat de taart na het bakken 10 min. afkoelen. Haal de taart uit de vorm, zet hem op een rekje en laat hem helemaal afkoelen.
6 Mix in een kom de mix voor botercrème met de boter en de melk tot een luchtige crème. Smelt het smeltsnoep volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng het smeltsnoep door de botercrème.
7 Snijd de taart horizontaal doormidden en verdeel de helft van de crème over de onderste helft van de taart. Leg de bovenste helft erop en verdeel de rest van de crème over de boven- en zijkanten van de taart. Zet de taart 15 min. in de koeling om de crème op te laten stijven.
8 Kneed de rolfondant tot een soepele bal. Bestuif het aanrecht met poedersuiker. Rol de fondant hierop uit tot een platte cirkel die 10 cm groter is dan het hart. Rol de fondant rond de deegroller en wikkel af, over de taart heen.
9 Druk de fondant voorzichtig rondom het hart aan. Snijd de overtollige fondant af aan de onderkant van de taart. Rol de overtollige fondant uit tot een dunne sliert en zet hiermee de onderkant van de taart af. Versier de rand met suikerhartjes. 1
0 Maak de bovenkant van de taart nat met een vochtig stukje papier en versier de taart met de suikerkristallen en de overige suikerhartjes.