Chocoladecakeje in 'n eitje

4
10 min-
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop in een kom van de zelfrijzend bakmeel, kristalsuiker, cacaopoeder, melk, olijfolie en het ei een glad beslag. Zet de lege schone eierschalen zonder kapje in de aardewerken eierdopjes. Verdeel het beslag over de eierschalen.
  • 2 Zet de eieren in de dopjes in de magnetron en bak de cakejes in 1 min. op 800 W gaar. Neem de cakejes voorzichtig uit de magnetron en bestrooi ze naar wens met een beetje poedersuiker.

Chocoladecakeje in 'n eitje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Ratatouille met een eitje in de oven
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept

Gebraden ananas met 'vloeibaar' chocoladecakeje
25 min Nagerecht
Bekijk recept