1 Klop met de bloem, een snufje zout, het ei, de melk en de helft van de olie een beslag zonder klontjes. Bak hiervan in een koekenpan met antiaanbaklaag per persoon twee dunne flensjes. Stapel de flensjes die klaar zijn op elkaar en houd ze warm tussen 2 borden.
2 Verhit de resterende olie en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. of tot ze vocht loslaten. Maal er peper naar smaak over. Voeg, in 2 tot 3 delen, de raapstelen toe en roerbak steeds ca. 3 min. of tot de groenten gaat slinken. Verkruimel de geitenkaas en de beschuit erover, voeg naar smaak zout en peper toe en schep alles luchtig door elkaar.
3 Verdeel het raapstelenmengsel over de flensjes. Rol de flensjes losjes op. Serveer ze direct.
Flensjes met smeuïge geitenkaas en raapsteeltjes is een recept van Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Orecchiette alle cime di rapa (pasta met Italiaanse broccoli)