1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Smelt de boter (laat het niet bruin worden!), haal de pan van het vuur en voeg de poedersuiker, de eiwitten, de kruiden en een mespuntje zout toe. Meng alles goed door elkaar. Spatel vervolgens de gezeefde bloem erdoor.
2 Maak met de bolle kant van een lepel rondjes van het beslag op de bakplaat. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de koekjes in ca. 8 min. gaar.
3 Laat de koekjes 1 min. op de bakplaat afkoelen. Neem de koekjes met een spatel van de plaat. Handel nu snel, want warm zijn de koekjes nog buigbaar.
4 Leg een klein papiertje met een geschreven wens op elk koekje, vouw dubbel en druk de helften op elkaar.
5 Vouw de punten samen en klaar is je koekje! Leg de koekjes op een schaal en laat ze afkoelen en hard worden. Bewaar de koekjes in een luchtdichte trommel.