Frisse caesarstamppot

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in 12-15 min. gaar. Kook de eieren in 8 min. hard. Pel ze en snijd in partjes.
  • 2 Giet de aardappelen af en vang een kop kookvocht op. Stamp de aardappelen met de halvanaise en voldoende kookvocht tot een smeuïge stamppot.
  • 3 Schep er de slareepjes, de radijs, de ansjovisfilets en peper naar smaak door.
  • 4 Schep de stamppot op 4 borden en leg er de partjes ei bij. Bestrooi met een beetje grofgeraspte Parmezaanse kaas.

Frisse caesarstamppot is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept