Frisse gehakttaco met guacamole

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan de olie. Bak het gehakt in 5 min. rul en gaar. Halveer intussen de avocado, wip de pit eruit en schil de vrucht. Prak met een vork het avocadovlees met het limoensap tot een grove guacamole. Voeg zout toe naar smaak.
  • 2 Vul de tacoschelpen met een beetje ijsbergsla, het gehakt, de plakjes komkommer, de tomaatjes en een lepel guacamole.
  • 3 Verdeel de rest van de ijsbergsla over de borden en leg er de taco’s op. Serveer de rest van de komkommer er apart bij om te snoepen.

Frisse gehakttaco met guacamole is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept