Frisse kipsandwich met pijnboompitten

4
20 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Bak in de droge koekenpan het ontbijtspek knapperig uit. Rooster intussen het brood in de broodrooster of grillpan goudbruin en krokant.
  • 2 Besmeer het brood met de mayonaise. Bestrooi de2/3 van de sneetjes brood met de pijnboompitten en beleg elke snee met de sla, de kipfilet, het spek, de tomaat en de komkommer. Stapel steeds twee sneetjes met beleg naar boven en dek af met een snee brood met de besmeerde zijde naar beneden.
  • 3 Leg de sandwiches op de borden. Steek aan beide kanten van de sandwich een satéprikker en snijd de sandwiches diagonaal door.

Frisse kipsandwich met pijnboompitten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept