Gebakken kabeljauwfilet met zoete roomlof

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper. Strooi de bloem op een bord en wentel er de vis door.
  • 2 Smelt ? van de boter in een ruime koekenpan. Bak de kabeljauwfilet in 5-6 min. goudbruin en net gaar. Keer de vis halverwege. Neem de vis uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie of een deksel.
  • 3 Smelt de resterende boter in de koekenpan. Bak de witlof al omscheppend in 3-4 min. op hoog vuur beetgaar. Voeg het citroensap, de crème fraîche, de mosterd en de gembersiroop toe en verwarm nog 1 min. zachtjes. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verdeel de witlof over de borden. Leg er de kabeljauwfilet naast. Serveer met de aardappelen.

Gebakken kabeljauwfilet met zoete roomlof is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept