Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de boter en de peterselie in de keukemachine en pureer tot een gladde peterselieboter. Schep de boter in een kom. Schep de ansjovis, de kappertjes en de sjalot erdoor en breng op smaak met peper.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bestrooi het vlees met zout en peper. Bak de lamskoteletten op een hoog vuur in ca. 2 min. goudbruin, draai het vlees om en bak de andere kant nog ca. 2 min.
  • 3 Verdeel het vlees over de borden en schep de peterselie-ansjovisboter op het warme vlees.

Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept