1 Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Bestrooi het vlees aan beide kanten met de kruidenmix. Bestrooi met een beetje extra zout.
2 Verhit de helft van de olijfolie in een ruime koekenpan. Braad het vlees 7 min. op halfhoog vuur goudbruin. Draai het om en braad de andere kant nog 7 min. goudbruin en gaar. Het vlees mag niet gaan sudderen.
3 Verhit in een wok de laatste olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de boerenkool in porties toe en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg eventueel een scheutje water toe.
4 Giet de spaghetti af. Schep de spaghetti door de boerenkool. Voeg zout en peper naar smaak toe.
5 Verdeel de spaghetti over de borden. Leg er de karbonades bij.
Gebraden karbonade met boerenkoolspaghetti is een recept van Jumbo