Gegratineerde bloemkool

4
45 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 220 °C.
  • 2 Snijd de bloemkool in kleine roosjes en was ze. Meng voor de dressing de knoflook met de olijfolie, de azijn en de tijm.
  • 3 Verdeel de bloemkoolroosjes over een ovenschaal of een bakplaat en besprenkel met de dressing. Bestrooi met zout naar smaak.
  • 4 Rooster de bloemkool ca. 35 min. bovenin de voorverwarmde oven. Bestrooi de bloemkool met de kaas en zet de schaal ca. 7 min. terug in de oven tot de kaas is gesmolten.

Gegratineerde bloemkool is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept