Gegratineerde vis en wittekool schotel

4
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Kook de kool in water met zout 7 min. Laat de kool in een vergiet goed uitlekken.
  • 2 Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel het over de bodem van de ovenschaal.
  • 3 Meng in een schaal de vis met de kool, de dille, zout naar smaak en de crème fraîche. Verdeel het mengsel over de puree in de ovenvaste schaal. Bestrooi met de kaas.
  • 4 Zet de schaal in het midden van de oven en laat het in ca. 20 min. goudbruin en gaar worden.

Gegratineerde vis en wittekool schotel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept