Gegrilde bloemkoolsalade met zalm

4
145 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng voor de dressing de yoghurt met de knoflook en zout en peper naar smaak. Bestrijk de zalmhaas met de yoghurtdressing. Marineer de zalmhaas afgedekt 2 uur in de koelkast.
  • 2 Breng ruim water met zout aan de kook. Leg de bloemkool in z'n geheel in de pan en breng opnieuw aan de kook. Draai het vuur uit en laat de bloemkool in de pan afkoelen.
  • 3 Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd deze in dikke plakken. Verhit de grillpan. Rooster de bloemkool in 2-3 min. per kant beetgaar en mooi bruin.
  • 4 Leg de gegrilde bloemkool en de gemarineerde zalm op de borden; bewaar de dressing. Verdeel er de rucola en de kappertjes over. Besprenkel de salade met de bewaarde yoghurtdressing en strooi er de koriander over.

Gegrilde bloemkoolsalade met zalm is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept