Zoek
Gegrilde entrecote met bieslook-rode-uiboter
4
20 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g roomboter
2 el bieslook
1 rode ui
4 entrecotes met rozemarijn in rekje
2 el milde olijfolie
0,5 tl 4 seizoenenpeper
4 barbecuerekjes
1 barbecue
Bereiding
1
Steek de barbecue aan.
2
Prak met een vork de boter, de bieslook en de ui door elkaar. Bewaar de boter buiten de koelkast.
3
Dep het vlees droog, verdeel de olijfolie over het vlees en maal er royaal de peper boven.
4
Leg de entrecotes in de rekjes (met het takje rozemarijn zodat de smaak in het vlees kan trekken) op het heetste gedeelte van de barbecue.
5
Gril aan beide kanten ca. 2-3 min. afhankelijk van de dikte. Snijd het vlees in smalle stukken en schep de boter op het warme vlees.
Gegrilde entrecote met bieslook-rode-uiboter is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min
Nagerecht
Bekijk recept