Gegrilde entrecote met bieslook-rode-uiboter

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Prak met een vork de boter, de bieslook en de ui door elkaar. Bewaar de boter buiten de koelkast.
  • 3 Dep het vlees droog, verdeel de olijfolie over het vlees en maal er royaal de peper boven.
  • 4 Leg de entrecotes in de rekjes (met het takje rozemarijn zodat de smaak in het vlees kan trekken) op het heetste gedeelte van de barbecue.
  • 5 Gril aan beide kanten ca. 2-3 min. afhankelijk van de dikte. Snijd het vlees in smalle stukken en schep de boter op het warme vlees.

Gegrilde entrecote met bieslook-rode-uiboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept