Gehakt Wellington

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 210 °C. Houd 1 ei apart en kook de rest in 8 min. hard. Pel de eieren.
  • 2 Leg de deegplakjes op het bakpapier en prik ze regelmatig in met een vork. Leg in het midden van het deeg een plakje ham; laat de rand vrij.
  • 3 Verdeel het gehakt in een gelijk aantal porties zoveel als je plakjes bladerdeeg hebt. Druk elk portie gehakt tussen 2 stukken vershoudfolie plat. Verwijder de bovenste folie en leg op elk portie gehakt een ei. Druk het gehakt om het ei. Maak zo de rest van de gehaktballen. Leg de gehaktballen op de ham. Vouw het deeg rond de gehaktbal en druk de punten boven op elkaar.
  • 4 Klop het laatste ei los en bestrijk het deeg ermee. Bak de gehakt Wellingtons in de voorverwarmde oven in 15-20 min. goudbruin en gaar.

Gehakt Wellington is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse salade met vegetarische wellington
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wellington van rundergehakt
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm Wellington
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rollade Wellington
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept