1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Snijd de kipfilet horizontaal over de lengte diep open (niet door!) en klap ze open. Beleg de kipfilet met de chorizo en de helft van de kaas en vouw weer dicht. Besmeer de kipfilet rondom met de marinade.
2 Verdeel de knolselderij en de ui over de bodem van de ovenschaal. Besprenkel ze met de olijfolie. Leg de kipfilets erop.
3 Bestrooi met het paneermeel, de rest van de kaas en leg de helft van de botervlokjes erop.
4 Bak de kip met de knolselderij in de voorverwarmde oven in 30 min. goudbruin en gaar. Smelt intussen in een koekenpan de rest van boter. Bak de aardapelschijfjes in 10 min. goudbruin en gaar. Serveer de kip-knolselderijschotel met de aardappelschijfjes. Garneer met de peterselie.
Gepaneerde kip met knolselderij en chorizo is een recept van Jumbo