2 Verpak de aardappelen elk stevig in aluminiumfolie, leg ze op het rooster in het midden van de voorverwarmde oven en pof ze 1¼ uur.
3 Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak het gehakt met de kruidenmix in 5 min. al roerend rul. Voeg de gesnipperde ui toe en bak ze ca. 3 min. mee. Roer ¾ van de salsa en de bonen erdoor en verwarm het 15 min. op matig vuur.
4 Meng voor de sladressing het citroensap met de rest van de salsa, de helft van de koriander en de rest van de olie in een schaaltje. Schep de rest van de koriander door het gehaktmengsel.
5 Neem de gepofte aardappelen uit de oven. Haal het folie eraf. Leg de aardappelen op de borden en snijd ze diep in. Schep het Mexicaanse gehakt erin. Meng de sla met de dressing en schep het ernaast.
Gepofte aardappels met Mexicaans gehakt is een recept van Jumbo