Gepofte aardappels met Mexicaans gehakt

4
85 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 225 °C.
  • 2 Verpak de aardappelen elk stevig in aluminiumfolie, leg ze op het rooster in het midden van de voorverwarmde oven en pof ze 1¼ uur.
  • 3 Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak het gehakt met de kruidenmix in 5 min. al roerend rul. Voeg de gesnipperde ui toe en bak ze ca. 3 min. mee. Roer ¾ van de salsa en de bonen erdoor en verwarm het 15 min. op matig vuur.
  • 4 Meng voor de sladressing het citroensap met de rest van de salsa, de helft van de koriander en de rest van de olie in een schaaltje. Schep de rest van de koriander door het gehaktmengsel.
  • 5 Neem de gepofte aardappelen uit de oven. Haal het folie eraf. Leg de aardappelen op de borden en snijd ze diep in. Schep het Mexicaanse gehakt erin. Meng de sla met de dressing en schep het ernaast.

Gepofte aardappels met Mexicaans gehakt is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept