Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de olie in een ruime koekenpan. Bak de uien en de champignons en voeg zout, peper en de kruiden toe. Bak ca. 5 min. tot het vocht uit de champignons verdampt is.
  • 2 Voeg de aardappelschijfjes en rest van de olie toe. Bak ze in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig goed over de bodem van de pan.
  • 3 Breek de eieren op de aardappelschijfjes en leg een grote deksel op de pan, zodat ze in ca. 6 min. langzaam stollen.
  • 4 Schep het gerecht op de borden.

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept

Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept