Geroosterde bospeen

4
40 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 220C. Snijd het loof van de worteltjes en schil ze met een dunschiller. Halveer dikke wortels in de lengte zodat ze allemaal van gelijke dikte zijn.
  • 2 Verdeel de worteltjes met de takjes tijm over de bakplaat. Sprenkel de olijfolie erover en bestrooi met het zout.
  • 3 Rooster de worteltjes in de voorverwarmde oven in 25 min. bruin en beetgaar.

Geroosterde bospeen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept