Geroosterde champignons met rucolastamppot

4
50 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Verdeel de champignons over de bodem van de ovenschaal.
  • 2 Maal in de keukenmachine het brood met de knoflook fijn. Schep er de helft van de olijfolie en de tijm met zout en peper naar smaak door. Verdeel het broodkruim over de champignons.
  • 3 Bak de champignons met het knoflookkruim in de voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin en krokant. Kook intussen de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Rooster de noten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord.
  • 4 Giet de aardappelen af. Zet de aardappelen met de melk en de laatste olijfolie terug op laag vuur en stamp tot een smeuïge puree. Schep er de rucola met zout en peper naar smaak door.
  • 5 Schep de rucolastamppot op de borden. Verdeel er de geroosterde krokante champignons over en bestrooi met de noten. Schenk er desgewenst nog een beetje olijfolie over.

Geroosterde champignons met rucolastamppot is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rucolastamppot met mosterdkarbonades
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met rode uienchutney
30 min-
Bekijk recept
Knapperige rucolastamppot met runderrookvlees
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische biefstuksalade met noedels & biefstuk met pepersaus en rucolastamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept