Gestoomde groenten met kabeljauw, druiven en dragon

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan. Leg de paksoi met aanhangend vocht in de pan. Verdeel er de sperziebonen en ten slotte de bimi over. Bestrooi met zout en peper. Leg de kabeljauw op de groenten en bestrooi met de helft van de druiven.
  • 2 Voeg het water toe en breng afgedekt aan de kook. Stoom de groenten en de vis op matig vuur in 10 min. gaar.
  • 3 Halveer de resterende druiven. Meng de druiven met de yoghurt en helft van de dragon.
  • 4 Verdeel de groenten met de vis over de borden. Strooi er de rest van de dragon over. Serveer met de druiven yoghurt.

Gestoomde groenten met kabeljauw, druiven en dragon is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept