Geurige ossobucco van lam

4
115 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak. Verhit de olie in een braadpan. Braad het vlees bruin aan. Voeg de ui, de wortel, de bleekselderij, het laurierblad, de tijm en de rozemarijn toe en bak ca. 1 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog ca. 1 min.
  • 2 Voeg de wijn en de knoflook toe. Verwarm ca. 1 min. Schenk de bouillon in de pan en breng alles aan de kook.
  • 3 Draai het vuur laag en stoof het vlees afgedekt in ca. 1½ uur gaar. Pluk de blaadjes van het takje basilicum en snijd ze in reepjes. Breng de ossobucco vlak voor serveren op smaak met de balsamicoazijn, de basilicum en zout en peper.

Geurige ossobucco van lam is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lentestoofschotel met lam
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout gemarineerd met koffie
1 uur-
Bekijk recept

Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Balinese kip (ajam Oka) van Bibian van Bokhovens
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige mosselpakketjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept