Gevulde forel van de barbecue

4
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Spoel de vis vanbuiten en -binnen onder koud stromend water goed schoon. Dep de vis droog met keukenpapier. Snijd de vis aan de zijkanten 3 maal in, van rug naar buik, zo wordt hij sneller gaar.
  • 3 Meng de piripirikruiden met de olie en besmeer de binnenkant van de dorade met de olie zodat de smaak in de vis en later in de groenten trekt. Vul de vis met de tomaat, de courgette, de ui en de laurierblaadjes. Besmeer de vissen aan de buitenkant met de kruidenolie. Bestrooi ze met zout en peper en leg ze in de visklemmen of in de aluminium grillbakjes.
  • 4 Rooster de dorade aan beide kanten op een matig hete barbecue in 10-15min. gaar. Serveer eventueel met een partje citroen. Lekker met tabouleh.

Gevulde forel van de barbecue is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept