Gevulde omelet met knoflookchampignons

4
10 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los met een scheutje water. Meng er de kaas en zout en peper naar smaak door. Verwarm 1 el olijfolie in een koekenpan. Bak van het eimengsel een omelet. Herhaal tot je 4 omeletten hebt. Houd de omeletten onder een deksel warm.
  • 2 Verhit intussen de resterende olijfolie in een hapjespan. Bak de champignons in 10 min. beetgaar. Schep de uienringen en de knoflook erdoor en bak nog 2 min. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 3 Leg de omeletten op de borden. Schep er de champignons op en klap de omeletten dubbel. Bestrooi met de bladpeterselie. Lekker met geroosterd wit toast- of casinobrood.

Gevulde omelet met knoflookchampignons is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Warme kipsalade met knoflookchampignons
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookchampignons
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Knoflookchampignons
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookchampignons
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept