1 Breng een ruime pan water met wat zout aan de kook. Voeg de gnocchi toe zodra het water kookt en kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer af en toe en giet af.
2 Verhit ondertussen de olie in een ruime koekenpan en fruit hierin de ui en de knoflook 3 min.
3 Gebruik van de Italiaanse kruiden alleen de salie en de oregano en hak de kruiden fijn. Houd een paar salieblaadjes apart als garnering. Voeg de gehakte kruiden en de chipolataworstjes toe en bak ze 3 min. mee. Schep goed om en laat de worstjes bruin kleuren.
4 Giet de tomatensaus bij de worstjes in de pan en voeg de tuinbonen toe. Breng de saus tegen de kook aan en laat alles nog 5 min. goed doorwarmen.
5 Verdeel de gnocchi over borden en schep de saus erover. Bestrooi met de grana padano en peper naar smaak en garneer met de achtergehouden salieblaadjes.
Gnocchi met pittige worstjes en tuinbonen is een recept van Jumbo