Gnocchi met pittige worstjes en tuinbonen

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een ruime pan water met wat zout aan de kook. Voeg de gnocchi toe zodra het water kookt en kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer af en toe en giet af.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een ruime koekenpan en fruit hierin de ui en de knoflook 3 min.
  • 3 Gebruik van de Italiaanse kruiden alleen de salie en de oregano en hak de kruiden fijn. Houd een paar salieblaadjes apart als garnering. Voeg de gehakte kruiden en de chipolataworstjes toe en bak ze 3 min. mee. Schep goed om en laat de worstjes bruin kleuren.
  • 4 Giet de tomatensaus bij de worstjes in de pan en voeg de tuinbonen toe. Breng de saus tegen de kook aan en laat alles nog 5 min. goed doorwarmen.
  • 5 Verdeel de gnocchi over borden en schep de saus erover. Bestrooi met de grana padano en peper naar smaak en garneer met de achtergehouden salieblaadjes.

Gnocchi met pittige worstjes en tuinbonen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept