Griekse shaslick met lamsgehakt

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 210 °C. Kneed het lamsgehakt, de munt, het paprikapoeder, de kaneel en de tomatenpuree door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.Vorm gelijke, kleine gehaktballen.
  • 2 Rijg de ballen, de paprika en het laurierblad aan de spiesen en bestrijk ze rondom met olijfolie. Leg de spiesen op de bakplaat.
  • 3 Rooster de spiesen in het midden van de oven in 15 min. goudbruin en gaar.

Griekse shaslick met lamsgehakt is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde courgettes met tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mechaoui op stokjes met komijn-koriandermarinade en köfte met Marokkaanse kruidenpasta
15 min-
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept