Groene asperges met gepocheerd ei en dragonmayonaise

4
20 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 2 cm van de onderkant van de asperges. Breng in een pan water met zout aan de kook. Kook de asperges ca. 3 min. en schep ze op een bord.
  • 2 Breng in een ruime steelpan ca. 5 cm water met de azijn tegen de kook aan. Breek een ei in een klein kopje. Roer het water en laat het ei in het kolkje van het water glijden. Pocheer het ei ca. 4 min. in het water dat tegen de kook wordt aangehouden. Neem het ei uit het water en laat het op keukenpapier uitlekken. Pocheer op dezelfde wijze de rest van de eieren.
  • 3 Roer de dragon en de mayonaise in een kommetje door elkaar.
  • 4 Verdeel de warme asperges over de borden en schep de eitjes erop. Maal de peper erboven en bestrooi met zeezout naar smaak. Serveer met de dragonmayonaise.

Groene asperges met gepocheerd ei en dragonmayonaise is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoensandwich met dragonmayonaise
15 min
Bekijk recept
Gebakken sliptong met dragonmayonaise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel baconspiesjes met dragonmayonaise
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kipkluifjes met Franse dragonmayonaise
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept