1 Verhit in een koekenpan met dikke bodem de helft van de olijfolie. Bak de aardappelschijfjes in 8 min. goudbruin en net gaar. Schep ze regelmatig om.
2 Schep de ui, courgette en paprika erdoor en bak nog 5 min. Breng op smaak met zout en peper.
3 Klop in een kom de eieren los. Schep de aardappelschijfjes met de groenten erdoor. Schenk de rest van de olie in de pan. Schenk het aardappel-eimengsel terug in de pan. Leg een deksel op de pan, draai het vuur laag en bak de tortilla in 12-15 min. gaar.
4 Maak de zijkant van de tortilla met een spatel los van de pan. Schud de pan zodat ook de bodem van de tortilla loskomt. Leg een bord op de pan en keer ze samen. Laat de tortilla afkoelen. Steek met een steker rondjes uit de tortilla of snijd er mooie blokjes van.
5 Verhit een beetje olie in een gourmetpannetje en bak de tortilla aan beide kanten goudbruin.