1 Verhit de grillpan. Bestrijk de hamburgers met een kwastje aan beide kanten dun met olijfolie. Leg de hamburgers in de grillpan en gril ze in 4-5 min. per kant bruin en gaar.
2 Bak intussen de haasbroodjes af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook intussen de eieren in een steelpan met ruim water in 7 min. hard. Laat de eieren onder stromend koud water schrikken en pel ze. Snijd de eieren in plakjes.
3 Meng voor de cocktailsaus in een kommetje de ketchup met de yogonaise. Snijd de tomaten in plakjes. Was de blaadjes kropsla en verwijder de harde nerf.
4 Snijd de broodjes open. Leg de onderste helften van de broodjes op 4 borden. Schep er de cocktailsaus op. Leg er de blaadjes kropsla, de kaas, de hamburgers, de plakjes tomaat op en de plakjes ei.
5 Strooi de tuinkers en peper naar smaak erover. Legver de bovenste helft van het broodje op en steek er een tapasprikker door.
Haasbroodje hamburger met kaas is een recept van Jumbo