1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Rol de blikken croissantdeeg uit en snijd de 12 driehoeken los. Leg de driehoeken in een stervormige cirkel op de bakplaat, met de punten naar buiten. Laat de brede zijdes elkaar overlappen.
2 Klop 6 eieren los met zout en peper. Smelt in een koekenpan de boter. Schenk het eimengsel in de pan en bak rustig met een spatel in 4 min. tot een smeuïg roerei. Schep het ei uit de pan en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
3 Leg op elke deegdriehoek een plakje ontbijtspek. Schep het roerei in een cirkel op het deeg. Verdeel er de truffelmayonaise, de kaas en de bieslook over. Bestrooi naar smaak met nog een beetje zout en peper.
4 Vouw de punten van het deeg naar binnen zodat een krans ontstaat. Klop het laatste ei los. Bestrijk de krans dun met ei en bestrooi met sesamzaad.
5 Bak de croissantkrans in de voorverwarmde oven in 20-25 min. Goudbruin en gaar.