1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Maal de havermout met de suiker in de keukenmachine fijn. Voeg de bloem, de kaneel, het bakpoeder, de boter en een snuf zout toe. Kneed dit in de keukenmachine of met de mixer met deeghaken tot een samenhangend deeg. Voeg indien nodig 2-3 el water toe. Laat het deeg verpakt in vershoudfolie 30 min. in de koelkast rusten.
2 Bestrooi het werkblad met een beetje extra bloem. Rol het deeg uit tot een lap van 4 mm dik. Steek paashaasjes of rondjes uit het deeg. Leg de koekjes op de bakplaat met bakpapier. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de koekjes in 15 min. goudbruin en gaar.
3 Neem ze van de bakplaat en laat ze op een rooster afkoelen. Roer de poedersuiker met 1 tl water tot een glad glazuur en schep het over de paashaasjes. Garneer met de marshmallows.