Havermoutpap met appel en kaneelsuiker

4
15 min-
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk met de helft van de kaneel tegen de kook aan.
  • 2 Voeg de havermout toe en kook de pap 2 min. Neem de pap van het vuur en laat nog 2 min. staan.
  • 3 Schil en snijd de appels intussen in blokjes. Meng de rest van de kaneel met de rietsuiker. Schep de helft van de kaneelsuiker door de appelblokjes.
  • 4 Verdeel de havermoutpap over de schaaltjes. Schep er de appel op en bestrooi met de rest van de kaneelsuiker.

Havermoutpap met appel en kaneelsuiker is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appelgalette
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Kaneelmuffins
35 min
Bekijk recept

Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel
15 min
Bekijk recept
Havermoutpap met roodfruit-compote
20 min-
Bekijk recept
Havermoutpap met banaan en walnoot
15 min
Bekijk recept
Quinoa-havermoutpap met framboos en aardbei
15 min
Bekijk recept