Havermoutpap met roodfruit-compote

4
20 min-
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk met het kaneelstokje tegen de kook aan.
  • 2 Voeg de havermout al roerend toe en laat de pap 10 min. op laag vuur zachtjes koken. Roer regelmatig.
  • 3 Verhit de bosvruchten met de suiker in een steelpan. Laat een paar minuten koken tot de suiker is opgelost en alle vruchten zijn ontdooid. Doe de compote in een kommetje.
  • 4 Houd een paar mooie takjes munt achter voor de garnering. Hak de rest van de blaadjes grof en schep ze door de bosvruchtencompote.
  • 5 Verdeel de havermoutpap over diepe borden en schep er flink wat van de compote op. Garneer met de muntblaadjes.

Havermoutpap met roodfruit-compote is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept

Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel
15 min
Bekijk recept
Havermoutpap met banaan en walnoot
15 min
Bekijk recept
Quinoa-havermoutpap met framboos en aardbei
15 min
Bekijk recept
Choco-havermoutpap met banaan en hazelnoot
10 min
Bekijk recept