Hertenbiefstuk met kruiden-spekjesboter

4
15 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de spekreepjes knapperig, laat ze op een bord met keukenpapier uitlekken en hak ze klein. 
  • 2 Prak de spekjes met de peterselie en de knoflook door de zachte boter. Voeg zout en peper naar smaak toe. 
  • 3 Bestrooi het vlees met zout en peper. Bak de biefstukjes in een beetje olie op de bakplaat in 2 min. per kant bruin en rosé van binnen.
  • 4 Leg de biefstuk op het bord en leg er een vlokje kruidenspekjesboter op.

Hertenbiefstuk met kruiden-spekjesboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met kruiden-spekjesboter Gourmetrecept
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept