Zoek
Hertenbiefstuk met kruiden-spekjesboter
4
15 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
1 el olijfolie
50 g magere spekreepjes
2 el peterselie
1 tl knoflook
100 g ongezouten roomboter
1 snufje zout
1 snufje peper
2 hertenbiefstukken
Bereiding
1
Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de spekreepjes knapperig, laat ze op een bord met keukenpapier uitlekken en hak ze klein.
2
Prak de spekjes met de peterselie en de knoflook door de zachte boter. Voeg zout en peper naar smaak toe.
3
Bestrooi het vlees met zout en peper. Bak de biefstukjes in een beetje olie op de bakplaat in 2 min. per kant bruin en rosé van binnen.
4
Leg de biefstuk op het bord en leg er een vlokje kruidenspekjesboter op.
Hertenbiefstuk met kruiden-spekjesboter is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Hertenbiefstuk met kruiden-spekjesboter Gourmetrecept
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept