Hollandse varkensprocureur met sjalot-tijmboter

4
65 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Verhit de olijfolie in een braadpan. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak rondom bruin aan.
  • 2 Doe het vlees met de groenten, de aardappelen, de smaakboter en de takjes Italiaanse kruiden in de braadzak. Sluit de braadzak volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg in de braadslede.
  • 3 Schuif de braadslede ca. 50 min. in de voorverwarmde oven, tot het vlees gaar is. Laat het vlees uit de oven afgedekt ca. 15 min. rusten.
  • 4 Verdeel de groenten met de aardappelen over een schaal. Snijd het vlees in dunne plakjes en leg deze op de groenten. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

Hollandse varkensprocureur met sjalot-tijmboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonspiesen
45 min Snack
Bekijk recept
Royale bruschetta met ham, peer, brie en honing
20 min-
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept