1 Verhit in een diepe pan of een wok ¼ van de vloeibare margarine. Bak de ui met de knoflook ca. 3 min. op matig vuur. Voeg de krieltjes, de spruitjes, de helft van de kruidenmix, de helft van de kokos, de kookroom en het water toe. Breng alles al omscheppend aan de kook en kook het 10-15 min. Bestrooi de plakjes kip aan beide kanten met de rest van de kruidenmix en kokos. Druk het goed aan.
2 Verhit de rest van de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de kip ca. 10 min. op een laag vuur. Keer de plakjes geregeld. Roer voor een gebonden saus de met een beetje water losgeroerde allesbinder door het husselpotje en kook het nog 2 min. door.
3 Schep het husselpotje in de diepe borden en leg de kip erop.
Husselpotje van spruiten en krieltjes met gebakken kokoskip is een recept van Jumbo