Husselpotje van spruiten en krieltjes met gebakken kokoskip

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een diepe pan of een wok ¼ van de vloeibare margarine. Bak de ui met de knoflook ca. 3 min. op matig vuur. Voeg de krieltjes, de spruitjes, de helft van de kruidenmix, de helft van de kokos, de kookroom en het water toe. Breng alles al omscheppend aan de kook en kook het 10-15 min. Bestrooi de plakjes kip aan beide kanten met de rest van de kruidenmix en kokos. Druk het goed aan.
  • 2 Verhit de rest van de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de kip ca. 10 min. op een laag vuur. Keer de plakjes geregeld. Roer voor een gebonden saus de met een beetje water losgeroerde allesbinder door het husselpotje en kook het nog 2 min. door.
  • 3 Schep het husselpotje in de diepe borden en leg de kip erop.

Husselpotje van spruiten en krieltjes met gebakken kokoskip is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttoast met kokoskip
15 min Snack
Bekijk recept
Romige kokoskip
15 min-
Bekijk recept
Geroerbakte kokoskip en groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokoskip
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Husselpotje met kip, wortel, prei, pompoenpitten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Husselpotje
30-60 min -
Bekijk recept
Potje van vleesblokjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept