Indiase curry met pompoen en kikkererwten

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui 1 min. Schep de pompoen erdoor en bak 4 min. zachtjes.
  • 2 Voeg de kruidenpasta met de kokosmelk toe en roer glad. Stoof de curry 20 min. afgedekt, of tot de pompoen gaar is. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Voeg de kikkererwten toe aan de curry en verwarm nog 3-4 min.
  • 4 Schep de rijst in diepe borden. Verdeel er de curry over.

Indiase curry met pompoen en kikkererwten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept