Indische pulled rendang met boemboe

4
510 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 110°C. Wrijf de runderriblappen in met de arachideolie, de boemboe voor rendang, eventueel fijngesneden citroengras (sereh) en zout en peper.
  • 2 Laat het vlees afgedekt met aluminiumfolie tenminste 20 min. marineren in een ovenschaal.
  • 3 Schenk er bouillon of water bij en dek de ovenschaal weer af. Bak het vlees in de voorverwarmde oven in 8 uur gaar.
  • 4 Laat het vlees iets afkoelen en trek het vlees met 2 vorken in losse draadjes. Schep het vlees door de baksappen in de ovenschaal.

Indische pulled rendang met boemboe is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept