Zoek
Indonesische roerbakschotel
4
15 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g panklare sperziebonen
1 snufje zout
2 scheutjes wokolie
250 g runderreepjes
1 struik paksoi
2 bosuitjes
1 pakje Conimex mix voor tjaptjoi
2 el ketjap manis
Bereiding
1
Kook de sperziebonen in water met zout in ca. 7 min. beetgaar.
2
Verhit de helft van de wokolie in een wok op hoog vuur en roerbak hierin de runderreepjes. ca. 2 min.
3
Haal het vlees uit de wok, doe de rest van de olie in de wok en roerbak hierin de groenten.
4
Voeg 5 dl water en de mix toe en laat het geheel nog 5 min. doorkoken op een middelmatig vuur.
5
Voeg het vlees weer toe en breng alles op smaak met ketjap manis.
Indonesische roerbakschotel is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Blauwe druiven roerbakschotel
30 min-
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese roerbakschotel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept