Insectenburger met spitskoolsalade

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de spitskool met de knoflooksaus. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de burgers in 2-3 min. goudbruin. Halveer intussen de avocado, wip de pit eruit en schil de vrucht. Snijd het avocadovlees in plakjes.
  • 2 Snijd de broodjes open en beleg ze met de spitskoolsalade, de burgers en de avocado. Dek af met de bovenste helften van de broodjes en leg de burgers op de borden.

Insectenburger met spitskoolsalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje spinazieburger met spitskoolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme spitskoolsalade met karwijzaad
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spitskoolsalade met geitenkaas
30 min-
Bekijk recept
Gevulde zoete puntpaprika's met spitskoolsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rode rijst met groenten en insectenburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept