Italiaanse brood- en koolsoep

4
55 min-
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C.
  • 2 Breng de bouillon aan de kook. Voeg de boeren- en groene kool toe. Kook ze in de bouillon in 7-10 min. beetgaar en schep ze uit de bouillon.
  • 3 Rooster ondertussen het brood in een droge koekenpan goudbruin en krokant. Verwarm de boter met de knoflook en de ansjovis. Voeg de Italiaanse kruiden toe. Schep de kool erdoor.
  • 4 Beleg het brood met de ham. Maak in een ovenvaste (soep)pan laagjes van het brood, de kool en de kaas. Besprenkel de soep met de olijfolie en bestrooi met peper naar smaak. Giet de bouillon erover.
  • 5 Bak de soep in de voorverwarmde oven in 30 min. goudbruin.

Italiaanse brood- en koolsoep is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde koolsoep met pecorinobrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolsoep met varkensreepjes
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolsoep met gerookte kip en chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolsoep Met Kaas
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept