Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer met de staafmixer de tonijn met de yogonaise, de ansjovisfilet, 1 tl kappertjes en de wijn tot een gladde saus. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 2 Halveer de broodjes (ongebakken) horizontaal. Druk ze iets plat en rooster ze in de broodrooster goudbruin en krokant. Leg ze op een schaal.
  • 3 Verhit de grillpan. Snijd de courgette in dunne plakjes en bestrijk ze met olijfolie. Gril de courgette in 2 min. per kant bruin en gaar.
  • 4 Wrijf de broodjes in met de snijvlakken van de knoflook en besmeer ze met de tonijnmayonaise. Beleg de broodjes met de rosbief, de gegrilde courgette en de rucola. Strooi er de laatste 2 tl kappertjes en peper naar smaak over.

Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato al modo di Giovanni e Marco
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mini-clubsandwiches met tonijn, chorizo en ei
20 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept