Italiaanse knolselderijsoep

4
60 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een ruime soeppan. Voeg de uien toe en bak 5 min. zonder ze te laten kleuren. Voeg de spekblokjes toe en bak 5 min. mee.
  • 2 Voeg de knolselderij en de knoflook toe en schep om. Voeg de bouillon en bonen toe en breng de soep aan de kook. Draai het vuur laag en kook de soep 25 min.
  • 3 Haal de pan van het vuur. Schep de helft van de soep uit de pan. Pureer de rest van de soep met de staafmixer. Voeg de resterende soep weer toe en breng opnieuw aan de kook. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep de soep in de kommen. Bestrooi met de peterselie en schenk naar wens nog een extra straaltje olijfolie in de soep.

Italiaanse knolselderijsoep is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met linzen en spek
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep
60 min-
Bekijk recept
Romige knolselderijsoep
20 min-
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept