Italiaanse mini-rollade

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 160 C. Leg 2 plakjes ham op het werkvlak. Leg er een schnitzel op. Besmeer met tapenade. Leg er 1 plakje mozzarella op, bestrooi met peper naar smaak. Rol het vlees in de ham op en zet vast met een prikker. Maak zo nog rollades.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de rollades rondom bruin aan. Leg ze in de ovenschaal en bak de rollades in de voorverwarmde oven in 15 min. verder gaar. Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de haricots verts in 4 min. beetgaar.
  • 3 Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Giet de tagliatelle af en meng met de haricots verts, de rucola, de pijnboompitten en extra vierge olijfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de tagliatelle over de borden. Leg er een mini-rollade bij.

Italiaanse mini-rollade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept