Italiaanse sinaasappeltrifle

4
85 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de cantuccini met een mes grof en verdeel de stukjes over coupes of (wijn) glazen. Besprenkel de koekjes met de amaretto of, voor een alcoholvrije trifle, met sinaasappelsap.
  • 2 Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil eraf. Schil de sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Verdeel de sinaasappel over de cantuccini.
  • 3 Klop met de mixer de mascarpone met de slagroom, de suiker en de vanillesuiker tot een dikke cre?me. Schep de mascarponecre?me op de sinaasappel. Zet de trifles minimaal 1 uur in de koelkast.
  • 4 Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en schud op een bord. Bestrooi de trifles vlak voor het serveren met het amandelschaafsel en een beetje sinaasappelrasp.

Italiaanse sinaasappeltrifle is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappeltrifle
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept