Kabeljauw met tapenade en venkelaardappeltjes

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 175 °C. Bestrooi de vis aan beide kanten met zout en peper en leg in de ovenschaal. Besmeer de vis met de tapenade. Bak deze in de voorverwarmde oven in 10 min. gaar.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan. Bak de krieltjes in 10 min. goudgeel en gaar. Breng intussen een pan met ruim water en zout aan de kook. Snijd de venkel in blokjes van 1 cm. Kook de venkel 5 min. Giet af.
  • 3 Schep de venkel door de krieltjes en bak nog 2 min. mee.
  • 4 Verdeel de aardappeltjes met venkel over de borden. Leg de kabeljauw erbij.

Kabeljauw met tapenade en venkelaardappeltjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept