1 Verwarm de oven voor tot 200 C. Verhit in een koekenpan de helft van de olijfolie. Fruit de helft van de knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak de groenten in 4 min. knapperig gaar. Breng op smaak met de oregano, zout en peper. Neem de pan van het vuur en laat 5 min. afkoelen.
2 Leg intussen de visfilet in de ovenschaal. Meng de olijven met het ei door de groenten. Verdeel de groenten over de vis. Schenk de wijn langs de rand in de ovenschaal.
3 Bak de vis in de voorverwarmde oven in 15 min. gaar. Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een wok de rest van de olijfolie. Fruit de ui met de rest van de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in 4 porties toe. Laat elke portie al omscheppend slinken en het vocht verdampen alvorens een volgende portie toe te voegen. Voeg zout en peper naar smaak toe.
4 Verdeel de tagliatelle met de spinazie over de borden. Strooi de kaas eroverheen. Leg er de kabeljauw op.
Kabeljauw uit de oven met groentedakje is een recept van Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree