1 Smelt in een koekenpan ? van de boter. Bak de krieltjes in 10-12 min. goudbruin en gaar. Smelt in een tweede koekenpan ½ van de overige boter. Bestrooi de karbonades met zout en peper en bak ze in 10 min. bruin en gaar.
2 Smelt de laatste boter in een hapjespan. Voeg de spinazie in 3-4 porties toe. Laat de spinazie al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verwarm intussen de pepersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3 Verdeel de karbonades met de spinazie over de borden. Schep de pepersaus over het vlees. Serveer met de krieltjes.
Karbonade met pepersaus en verse spinazie is een recept van Jumbo
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)